Grupul Morad
Împreună definim calitatea

Grupul de companii Morad activează în România de peste 25 de ani, bucurându-se de reputație excelentă în rândul comunităților locale de afaceri și este considerat unul dintre cei mai importanți contribuabili în sectorul economic românesc.

MORAD GROUP, dezvoltator imobiliar, împreună cu antreprenorii săi, Stein Construct și SOHO Residence, au finalizat mai multe proiecte rezidențiale în România și în străinătate.

Din 2006, Grupul a investit peste 150 de milioane de euro și este considerat unul dintre principalii antreprenori în sectorul rezidențial din România.

În 2014 ONIX RESIDENCE este dezvoltat ca o companie independentă, reprezentând divizia de construcție rezidențială a Grupului. Sub aripa sa, Grupul va dezvolta toate viitoarele proiecte rezidentiale din Romania.

Onix Residence
Filozofia noastră

Ne angajăm să construim relații pe termen lung cu clienții și partenerii noștri

Avem o bună reputație și ne bucurăm de recunoașterea brandurilor construite din industria alimentară, construcții și ospitalitate

Ne mândrim cu un sentiment de responsabilitate dezvoltat față de partenerii noștri de afaceri și fața de modul in care ne gestionam afacerile

Onix Residence
Alege excelența!

Onix Residence este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari privați din România, concentrându-se în primul rând pe clădiri rezidențiale de calitate, care sunt dezvoltate în locații urbane strategice.

Onix Residence introduce pentru prima data pe piata imobiliara din Romania o noua categorie de apartamente! Proiectăm, construim și vindem apartamente la prețuri accesibile, cu un design modern adaptat nevoilor clienților noștri. Ne angajăm să livrăm apartamente de înaltă calitate, locuințe unde clienții noștri pot beneficia de confortul, intimitatea și siguranța casei. Proiectele noastre oferă potențialilor cumpărători condiții de viață excelente, facilități de calitate și un stil unic, care este definit de apartament prin personalitatea sa. Într-o lume a vitezei și diversității, în care timpul este mai scurt, casa ta a devenit locul în care te relaxezi și energizezi , astfel încât sa faci fața cu succes tuturor provocărilor. Vă oferim exact acest lucru, o locuință solidă, confortabilă, inteligentă, vă oferim excelență!

Onix Residence
Detaliile fac diferența!

Având experiența celor câteva complexe rezidențiale deja construite, credem că am reușit să aflăm ce se potrivește cel mai bine clienților noștri, care sunt așteptările lor, care sunt nevoile acestora. Fiind hotărâti să livrăm cele mai bune complexe rezidențiale, Onix Residence lucrează cu o echipă extrem de profesionistă și cu experiență în toate departamentele noastre.

Investim în viitorul companiei noastre și în viitorul comunității, alegând să colaborăm cu cei mai buni furnizori și parteneri, pentru a asigura coerență proeictelor noastre și pentru a livra plus valoarea care ne definește.

Onix Residence
Proiectele noastre

RubinStein, construit în anul 2008, proiectul este situat în partea de vest a capitalei, în apropiere de pădurea Mogoșoaia. Se compune din 6 blocuri, având un total de 141 de apartamente. Ansamblul, cu cladiri cu regim de inaltime de subsol + parter + 4 etaje + Mansarda, pune la dispoziție apartamente cu 2, 3 sau 4 camere si duplexuri.

SaphirStein, o clădire rezidențială finalizată în 2009, este situată în zona Cotroceni. Se compune din două blocuri cu 188 apartamente de 2 sau 3 camere. Este construit cu regimul de înălțime a subsolului + Semi-subsol + parter +11 etaje, iar locatarii noștri se bucură de avantajul de a avea o vedere panoramică asupra Palatului Parlamentului și a malurilor râului Dâmbovița.

Onix Residence este construit într-o locație centrală care oferă avantajul accesului facil la toate punctele de interes din București. Oferă tuturor clienților săi condiții excelente de viață, finisaje de calitate și un stil unic care să completeze fiecare apartament prin personalitatea sa. Onix Residence constă din 5 clădiri cu regim de înălțime de subsol + parter + 11 etaje, având un total de 456 de apartamente.

Onix Blue Mamaia Nord este construit în Mamaia Nord , in cea mai dinamică si importantă zona de la malul Mării Negre. Cu un concept unic și inovator, complexul Onix Blue Mamaia Nord adaugă valoare pe piața imobiliară din zona litoralului românesc și oferă soluții moderne și accesibile cele mai înalte standarde de calitate.Onix Blue Mamaia Nord este format din 5 clădiri cu regim de înălțime de la parter + 6, având un total de 420 de apartamente.

Onix Park North Area Bucuresti se va construi în București, în partea de nord a orașului. Onix Park North Area Nord este primul proiect rezidențial a cărui scară, concept modern și accesibilitate va crea un nou standard și un punct de echilibru pentru dezvoltarea întregii zone de nord a capitalei. Este un proiect de mare anvergura, care va marca piața rezidențială la nivel regional. Complexul Onix Park este alcatuit din 10 cladiri cu regim de inalțime de P + 3 etaje si P+ 14 etaje, având mai mult de 2000 de apartamente.