Conceptul inovativ pe care se bazează complexul Onix Blue Mamaia Nord, nu doar că aduce un plus de valoare pieței imobiliare din această zonă superbă a litoralului romanesc, dar oferă soluții moderne și accesibile acolo unde acestea nu există.

Apartamentele din cadrul complexului respectă cele mai noi tendințe în ceea ce privește modul de locuire, împărțirea spațiului și maximizarea luminii naturale în interiorul locuinței. Planul infrastructurii include spații generoase de parcare pentru clienții care preferă să se deplaseze cu mașina proprie. Aleile pietonale, spațiile verzi, dar în special poziționarea lângă plajă sunt elemente esențiale pentru orice loc pe care îl putem numi “locuința de vis”.

Doar în Onix Blue Mamaia Nord, găsim un stil de viață ce pune în valoare legătura dintre interior: o locuință în mjlocul naturii, pe malul mării, luminoasă, caldă și intimă în care te simți “acasă”, și exterior, prin apropierea față de mare, priveliștea, beneficiile asupra sănătății, oportunitățile de relaxare și de distracție în apropiere.

TIPURI DE APARTAMENTE ȘI COMPARTIMENTĂRI

Onix Blue oferă 5 blocuri structurate în unități de locuire, și anume garsoniere și apartamente cu 2 camere, totalizând 420 de unități. Regimul de înălțime este P+6, amplasate astfel încât toate apartamentele oferă o priveliște superbă către mare.

Prețurile accesibile, având în vedere nivelul pieței și zona în care se află, reprezinta inca unul dintre numeroasele avantaje regasite in proiectul nostru.

Apartamentele sunt construite folosind materiale de bună calitate, fiind perfecte pentru amenajări moderne, atractive, minimaliste, însă funcționale. Astfel, nu va fi dificil să crezi că ești în fiecare zi în vacanță, totul într-un spațiu deschis, flexibil și dinamic.

Răsfățul apropierii de mare, dar și de lac, compartimentarea funcțională și abordarea primitoare a tuturor spațiilor compun un aer de vacanță proaspăt, dinamic și luminos.

Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere